Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

La constantinenca Jordina Torrents rep el premi Google Women Techmarkers

22 de maig de 2017

La jove constantinenca, Jordina Torrents, ha rebut el premi Google Women Techmarkers. Amb 26 anys, l’estudiant de doctorat del Grup d’Investigació “Simulation, Imaging and Modelling for Biomedical Systems (SIMBIOsys)” vinculat al Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) de la Universitat Pompeu Fabra, ha estat una de les vint dones seleccionades dins de la regió que comprén Europa, Orient Pròxim i Àfrica, per a rebre la distinció Google Women Techmakers, l’única representant espanyola.

[ampliar notícia]

Tarragona mostra la simbiosi entre la cultura romana i la grega en la 19a edició de Tarraco Viva

22 de maig de 2017

Tarragona està plenament immersa aquests dies en la celebració de la 19a edició del Tarraco Viva, amb 490 actes programats. El primer dels dos cap de setmana del festival ha estat el millor des que el certamen de reconstrucció històrica va ampliar la seva durada. Una xifra que ho demostra són les més de 800 persones que van omplir l’Amfiteatre en la sessió de les 12 del migdia ahir diumenge.

[ampliar notícia]

Mas Bové acull demà una jornada tècnica sobre la producció de flors comestibles i plantes culinàries

22 de maig de 2017

El departament d’Agricultura de la Generalitat organitza per demà dimarts, 23 de maig, una jornada tècnica a l’Escola Agrària de Mas Bové de Constantí. L’activitat s’iniciarà a les deu del matí i tractarà sobre la producció de flors comestibles i plantes culinàries.

[ampliar notícia]

Els socialistes de Constantí aposten per Pedro Sánchez

22 de maig de 2017

Set mesos després de la seva dimissió com a líder del PSOE, Pedro Sánchez ha recuperat la secretaria general del partit en unes primàries on s’ha imposat a Susana Díaz, que concorria a aquest procés avalada per la vella guàrdia del partit i a cavall del poder del PSOE andalús i Patxi López, que ha exercit sense èxit de tercera via. Sánchez va aconseguir ahir el 49,77% dels vots enfront el 40,23% de l’andalusa i el 10% de Patxi López.

[ampliar notícia]

L'Ajuntament de Constantí renovarà l'Avinguda Onze de Setembre i els carrers del seu entorn

19 de maig de 2017

L’aprovació d’una modificació de crèdit amb un suplement que s’afegeix als pressupostos del 2017 com a pla d’inversions, va ser un dels punts centrals del Ple Ordinari que es va celebrar aquest dijous 18 de maig a l’Ajuntament de Constantí. La proposta preveu destinar més de 3 milions d’euros a un gran Pla d’inversions per aquest any 2017, a partir dels romanents positius de tresoreria procedents dels darrers exercicis econòmics. Aquest punt va ser aprovat després d’una ajustada votació on finalment el vot de qualitat de l’alcalde va resultar decisiu.

[ampliar notícia]

Jornada de portes obertes a la Vil·la romana de Centcelles per commemorar el Dia Internacional dels Museus

19 de maig de 2017

El Museu Nacional i Arqueològic de Tarragona ha commemorat aquest dijous el Dia Internacional dels Museus amb una jornada de portes obertes a la Vil·la romana de Centcelles de Constantí. En aquest sentit, s’ha ofert una visita al conjunt monumental que en una de les seves estances, conservada en la seva totalitat, es pot contemplar el mosaic de cúpula de temàtica cristiana més antic del món romà.

[ampliar notícia]

Divuit detinguts en l’operació antidroga dels Mossos d’Esquadra a Tarragona

19 de maig de 2017

L’operació antidroga que els Mossos d’Esquadra han portat a terme aquest dijous a Tarragona s’ha saldat provisionalment amb divuit detinguts en un total de nou entrades i registres a la ciutat. Segons fonts policials, la investigació continua oberta i no es descarten més detencions relacionades amb la venda al detall de cocaïna i marihuana.

[ampliar notícia]

S'instal·la un punt d'informació de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu!” al Mercat Municipal

18 de maig de 2017

En el marc de la campanya “Ara toca reciclar l’orgànica! Ara et toca a tu”, s’ha instal·lat aquest matí un punt informatiu al Mercat Municipal, al carrer Jaume I de Constantí. Dos educadors ambientals han ofert informació de primera mà a la ciutadania, des de les nou del matí i fins l’1 del migdia, sobre la separació correcta dels residus i han repartit també el material de reciclatge.

[ampliar notícia]

Les agressions al personal sanitari baixen lleugerament el 2016 però se’n donen més de físiques

18 de maig de 2017

El 2016, l’Institut Català de la Salut (ICS) va registrar 490 agressions a professionals sanitaris, 58 de físiques. És una xifra lleugerament més baixa, en 11 casos, que la d el 2015, però superior a la del 2014, en què només se’n van donar 421.

[ampliar notícia]

Operació antidroga dels Mossos d'Esquadra a Tarragona

18 de maig de 2017

Els Mossos d’Esquadra duen a terme avui una operació antidroga a Tarragona, segons han confirmat fonts policíaques. L’operatiu ha començat al voltant de les cinc de la matinada i s’espera que finalitzi amb diversos detinguts, tot i que encara se’n desconeix la xifra.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 101