Pàgina Principal » Totes les noticies

les noticies

Cap de setmana intens a Constantí amb el "Fes Cultura, Fes Salut" i la Diada de Sant Jordi

21 d'abril de 2017

L'activitat cultural centra des d'avui tota l'actualitat informativa a Constantí amb la programació del cicle "Fes Cultura, Fes Salut" i la Diada de Sant Jordi d'aquest diumenge 23 d'abril. Els actes han començat aquest matí amb la Representació Teatral de Sant Jordi, al Parc de la Muralla. L'obra ha comptat amb la participació dels Balls de Cercavila de la Societat Cultural i Recreativa El Casino i la Dragonina de Constantí, de l'Associació d'Amics de la Colla C.O.C.A, fent el paper de Drac de Sant Jordi.

[ampliar notícia]

Els actes de Sant Jordi acapararan el diumenge tot el protagonisme a Constantí

21 d'abril de 2017

Els actes de Sant Jordi acapararan el diumenge tot el protagonisme de la jornada, amb tot un seguit d'activitats relacionades amb la diada que es desenvoluparan des de les 10 del matí al carrer Major, just davant de l'Ajuntament, l'espai que des de fa uns anys s'ha convertit en el centre neuràlgic d'aquesta celebració.

[ampliar notícia]

Protecció Civil realitza la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2017

21 d'abril de 2017

Protecció Civil de la Generalitat ha dut a terme aquest matí la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2017. Durant la prova han sonat 82 sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. En el cas de Constantí, com a tots els municipis situats al Polígon Químic Nord de Tarragona, les sirenes s’han activat quan passaven 20 minuts de les 11 del matí. El senyal de final d'alerta ha sonat 10 minuts després, a les 11.30 h.

[ampliar notícia]

Jornada de Portes Obertes avui a la Llar d'Infants Gu-Gú de Constantí

21 d'abril de 2017

La Llar d'Infants Gu-Gú de Constantí celebra avui divendres, a partir de les cinc de la tarda, una jornada de portes obertes per tal que les famílies puguin visitar les instal·lacions del centre i conèixer de primera mà el seu funcionament.

[ampliar notícia]

La Generalitat presenta les dades de la qualitat de l'aire al Camp de Tarragona durant el 2016

21 d'abril de 2017

Els resultats dels estudis fets a partir de les dades dels punts de mesurament situats al Camp de Tarragona per la Generalitat sostenen que la qualitat de l'aire en aquesta zona "no és significativament diferent" de la resta de Catalunya i "no suposa riscos per a la salut dels seus habitants". Tampoc afirma que sigui bona.

[ampliar notícia]

El Comitè Internacional lloa la “perseverança” de Tarragona amb els Jocs Mediterranis

21 d'abril de 2017

El president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), Amar Addadi, ha felicitat aquest dijous a l’organització de Tarragona 2018 perquè, malgrat haver viscut “moments difícils” -que han acabat suposant el seu ajornament per un any-, la celebració de la cita esportiva està garantida. La delegació internacional es reuneix aquests dies a Tarragona per avaluar la marxa del projecte.

[ampliar notícia]

Es presenta el llibre “Gastó de Constantí” a la Biblioteca Municipal

20 d'abril de 2017

Aquest dimecres 19 d’abril es va fer a la Biblioteca Municipal la presentació del llibre “Gastó de Constantí”, de Ferran Marín. L’acte, organitzat pel Centre d’Estudis de Constantí, s’emmarcava dins del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” que s’ha iniciat aquesta setmana al municipi.

[ampliar notícia]

El cicle "Fes Cultura, Fes Salut" continua avui amb una xerrada sobre els Balls de Diables al Camp de Tarragona

20 d'abril de 2017

Les activitats del cicle "Fes Cultura, Fes Salut" continuen avui dijous. La Biblioteca Municipal acollirà, a les set de la tarda, una xerrada sobre "Els Balls de Diables al Camp de Tarragona", a càrrec de Xavier González, gestor cultural i membre del Ball de Diables de Tarragona.

[ampliar notícia]

L’Institut de Constantí celebra les III Jornades Culturals

20 d'abril de 2017

L’Institut de Constantí celebra avui i demà les III Jornades Culturals. Avui dijous tot l’alumnat s’ha desplaçat fins a Barcelona. Els alumnes de 1r d’ESO visiten l’illa de la discordia del modernisme; els de 2n d’ESO les Drassanes; els de 3r l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; i els alumnes de 4t d’ESO visiten la Sagrada Família.

[ampliar notícia]

Protecció Civil posa a prova demà les sirenes que alerten d'un accident químic

20 d'abril de 2017

Demà divendres, 21 d'abril, al llarg del matí tindrà lloc la primera prova de sirenes d'avís a la població per risc químic del 2017. Durant la prova sonaran 82 sirenes instal·lades a 36 municipis de Catalunya. La prova es realitza per comprovar-ne el funcionament i fer que tots els ciutadans coneguin el so, estiguin preparats i sàpiguen què cal fer en cas d'emergència.

[ampliar notícia]


següent últim
Pàgina 1 de 93