Jornades de portes obertes a les escoles i a l’Institut

20 de març de 2017

Durant aquesta setmana tant les escoles Centcelles i Mossèn Ramon Bergadà com l'Institut de Constantí organitzaran Jornades de Portes Obertes per tal de donar a conèixer el seu projecte educatiu i el treball que es realitza als centres abans de l'inici del període de preinscripció escolar per al proper curs 2017-2018, que començarà el dia 23 de març.

Al col·legi 
Centcelles, les jornades es realitzaran del 20 al 22 de març, i s'oferiran activitats adreçades tant a familiars dels actuals alumnes del centre, com també a les futures noves famílies. A més, els alumnes de P2 de la Llar d'infants faran una visita per conèixer com és la seva futura escola. Pel que a l'escola Mn. Ramon Bergadà, les jornades de portes obertes seran del 20 al 24 de març, en el següent horari: de 9-13 h i de 15-17 h i, a més, el dimecres 22 de març de 17-18.30 h.

En el cas de l'Institut les jornades de portes obertes es realitzaran el dimarts 21 de març. Pels alumnes de sisè es farà la visita guiada pel centre de 3 a 5 de la tarda. Alguns alumnes de 1r i 4t d'ESO són els que els acompanyaran pel centre i els faran la visita guiada. La jornada de portes obertes per als pares es faran a les 17.30 h amb una presentació audiovisual, i després el professorat mostrarà les instal·lacions i el funcionament del centre.

Aquestes jornades de portes obertes permetran conèixer de primera mà la dinàmica i el funcionament de cada centre, les seves instal·lacions, el professorat, i informar de tots els serveis que s'ofereixen.

 

[Veure totes les noticies]