La Fira de Constantí no se celebrarŕ durant aquest 2017

20 de març de 2017

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Constantí i el Comerç local han acordat de manera conjunta la suspensió de la Fira de Constantí, que s’havia de celebrar els dies 12,13 i 14 de maig. Així s'anunciava el passat divendres en un comunicat conjunt publicat a la pàgina web i a les xarxes socials de l'Ajuntament.

La decisió s’ha pres de forma conjunta i consensuada després de diverses reunions mantingudes entre la regidoria de Promoció Econòmica, comerços de la vila, comerços adherits a la Unió de Botiguers, i representants de les entitats del municipi. D’aquestes reunions se’n desprèn que és necessària una renovació en profunditat del model de Fira vigent durant els darrers anys, i així es replantejarà de cara al futur.

Des de l’Ajuntament de Constantí  s’informa que les activitats paral·leles (com la Desfilada de moda, la Trobada de puntaires, Mostra de Pirotècnia,etc…) es mantindran dins el calendari cultural del municipi. D’altra banda, gran part de la inversió prevista per la Fira es destinarà a la promoció i enfortiment del teixit comercial i associatiu del poble.

 

[Veure totes les noticies]