L'Ajuntament treballa en la creació del Consell dels Infants de Constantí

15 de març de 2017

L'Ajuntament de Constantí, conjuntament amb les escoles i l'Institut, està treballant en la creació del Consell dels Infants de Constantí. Es tracta d'un òrgan consultiu i de participació format per infants de 10 a 13 anys (6è de primària, 1r i 2n d'ESO) que estudien a les escoles del municipi.

La regidora d'Ensenyament, Dolors Fortuny, ha explicat a Constantí Ràdio que l'objectiu principal és promoure la participació activa de les nenes i els nens per tal de millorar el seu poble, aportant el seu punt de vista i les seves opinions sobre com volen que sigui, els aspectes que els agraden i els que no, oferint idees per millorar-lo, i exercint el seu dret, com a ciutadans que són, a reflexionar i expressar la seva opinió sobre tots aquells aspectes de la vida del municipi que els afecten.

La previsió és que el Consell dels Infants es pugui implantar a partir del curs vinent. Totes aquelles persones interessades a fer suggeriments o aportacions sobre la creació i el funcionament d'aquest òrgan ho poden fer a través del Registre de l'Ajuntament.

 

[Veure totes les noticies]