L'Ajuntament de Constantí organitza una caminada solidària a benefici dels refugiats de Síria

14 de març de 2017

El proper dissabte 25 de març tindrà lloc la 1a Caminada de Primavera organitzada per l’Ajuntament de Constantí. Aquest any, aquesta tradicional caminada tindrà un marcat caràcter solidari, i és que tots els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a donar suport a les persones refugiades de Síria dins el marc de la campanya "Casa nostra, Casa vostra".

Totes les persones interessades en participar d’aquesta Caminada es poden inscriure prèviament a l’OAC de l’Ajuntament de Constantí, al preu d’1 €uro. L’Ajuntament doblarà la quantitat total recollida i la ingressarà en un compte corrent de suport a les persones refugiades de Síria. Cal recordar que el passat 31 de gener el Ple de l’Ajuntament de Constantí ja va aprovar una moció per adherir-se a la campanya "Casa nostra, Casa vostra" de suport a l’acollida de persones refugiades.

A banda d’aquest caràcter solidari, la Caminada de Primavera servirà també per inaugurar oficialment la recent restauració del Pont de les caixes.  A finals de l’any passat finalitzaven les obres de restauració de la 2a Fase del Pont de les Caixes, que van consistir en una millora de tot l’entorn i els accessos al monument. Precisament, un dels objectius d’aquesta segona fase ha estat aconseguir que els veïns i visitants del Pont de les Caixes puguin gaudir del seu temps d’oci en aquest espai declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 2008.

Un altre dels al·licients d’aquesta Caminada serà l’actuació castellera que oferirà la Colla Jove Xiquets de Tarragona. La Sortida tindrà lloc a les 10 h. del matí des del Pavelló Poliesportiu, i les inscripcions ja es poden realitzar a l’OAC de l’Ajuntament.

 

[Veure totes les noticies]